LIVRARE RAPIDA - In decurs de 1 - 4 zile lucrătoare. Transport gratuit la comenzi mai mari de 120 RON. x
LIVRARE RAPIDA - In decurs de 1 - 4 zile lucrătoare. Transport gratuit la comenzi mai mari de 120 RON. x

Întrebări frecvente


1. CE OFERĂ MAI EXACT WOWPETSDEALS?

Suntem bucuroși să vă oferim selecția noastră de top de produse și accesorii pentru animalele de companie la prețuri atractive. Aici puteți găsi o mulțime de produse utile zilnic, însă și anumite obiecte ce pot fi folosite ca și cadouri sau pentru a vă răsfăța animalele îndrăgite.2. CUM ÎI ASIGUR CÂINELUI MEU O PIELE ȘI O BLANĂ SĂNĂTOASĂ?

Pentru a asigura câinelui o piele și o blană sănătoasă sunt multe lucruri diferite pe care le poți face, inclusiv să îi oferi o dietă sănătoasă echilibrată, o îngrijire regulată și spălări regulate și de asemenea cu șampon. Multe dintre produsele noastre te pot ajuta – le poți găsi  aici.


3. CUM GĂSESC INFORMAȚII DESPRE PRODUSE?

Poți găsi informații detaliate despre produse pe fiecare pagină cu produse la secțiunea ‘’descriere’’.


4. ANIMALUL MEU DE COMPANIE NU SE SIMTE BINE. CE SĂ FAC?

Dacă ești îngrijorat în legătură cu starea de sănătate a animalului tău de companie, te rugăm să contactezi cel mai apropiat cabinet veterinar pentru a primi consiliere. Ei te vor putea ajuta și îți vor spune dacă este nevoie de tratament sau programări.


5. CE FAC DACĂ PRODUSUL PE CARE ÎL DORESC NU MAI E ÎN STOC?

Vă stăm la dispoziție cu o largă varietate de produse și primim aproape zilnic livrări în depozitul nostru. De aceea vă recomandăm să verificați stocurile regulat.


6. CARE SUNT PERIOADELE DE LIVRARE?

În funcție de țara în care locuiți, comenzile pot fi livrate în intervalul 1-4 zile lucrătoare ( excluzând weekendurile si sărbătorile). Procesarea unei comenzi include alegerea produselor, ambalarea lor și pregătirea pentru livrare. Odată ce comanda este ridicată de curier și livrată la adresa ta, este considerată ‘’trimisă’’. Vă rugăm să vă asigurați că va fi cineva acasă pentru a prelua coletul între orele 09:00 și 18:00.


7. CARE SUNT METODELE DE PLATĂ?

Vă oferim o metodă sigură de plată –cash la livrare – plătiți doar când primiți comanda, fără plăți sau tranzacții în avans.


8. POT SĂ ANULEZ SAU SA FAC SCHIMBĂRI LA O COMANDĂ? 

Nu, odată ce o comandă a fost plasată, nu o putem anula și nu putem face schimbări. Vă rugăm să vă asigurați că toate informațiile sunt corecte înainte să plasați comanda.


9, OFERIȚI REDUCERI SAU PROMOȚII?

Da, oferim reduceri și promoții speciale. Cel mai bun mod pentru a fi informat despre ele este să ne urmăriți pagina de Facebook și să intrați pe website-ul nostru.


10. CE FAC DACĂ PACHETUL MEU AJUNGE DEGRADAT?

Te rugăm să contactezi Serviciul Clienți pentru a cere asistență suplimentară. Orice obiecte care ajung avariate trebuie să fie raportate în decurs de 14 zile de la livrare. Te vom ruga să ne trimiți poze pentru a completa o cerere legată de pagube. De exemplu: o poză cu obiectele avariate.


11. CE FAC DACĂ LIPSEȘTE UN PRODUS DIN COMANDA MEA?

Te rugăm să contactezi Serviciul Clienți pentru a cere asistență suplimentară.


12.  AM CUMPĂRAT PRODUSE WOWPETDEALS DE PE UN SITE/ DE LA UN MAGAZIN DIFERIT, MĂ PUTEȚI TOTUȘI AJUTA?

 Ne pare rău, însă singurul loc unde puteți găsi produsele noastre este pe website-ul nostru oficial. Orice alte locații unde le puteți găsi sunt pagini neoficiale și pot fi false, așa că noi nu putem garanta pentru ele.


13.  OFERIȚI OPȚIUNILE ‘’VĂ SUNĂM NOI’’ SAU DE ‘’RIDICARE’’ A COLETELOR?

Nu, singura opțiune de transport este livrarea la adresa ta.


14.  CUM POT AVEA TRANSPORT GRATUIT?

Transport gratuit la comenzi de peste 120 RON